Твоята платформа за търговия с криптовалути в България. В подкрепа на нашата цел да сме най-прекият път към Биткойн в България, създадохме и първото българско мобилно приложение за търговия с криптовалути.

Използвайки апликацията, всеки може да търгува дигитални активи лесно и бързо, където и да се намира.

Затова създадохме xChange.bg, където всеки може да купи или продаде Биткойн и още 8 топ криптовалути в само три лесни стъпки. Платформата е достъпна както за хора с опит в инвестициите в криптовалути, така и за напълно начинаещи с минимални познания за търгуването с крипто.

Стремим се да бъдем прозорецът към света на криптовалутите, затова поддържаме широк набор от методи за покупка и продажба на крипто с български лева – банков път, ePay, EasyPay, Cashterminal и дигитален портфейл (Phyre, A1 Wallet и Pay by VIVACOM).

На нашия сайт и в приложението публикуваме Биткойн новини и новости от света на криптовалутите и всеки понеделник споделяме актуална информация за ценовото движение на пазара.

Екипът ни се събра през 2016 г., а xChange.bg оперира от 2017г. насам. Още в края на същата година успяхме да станем лидери на крипто пазара чрез бързо и приятелско обслужване, гъвкавост във времена на проблеми с банковата система в страната и 24/7 разположение на услугата, която предлагаме.